SZIA INSIDER

Vegyél egy mély levegőt, megérkeztél

VÁLASSZ

MEGNÉZEM

Becsomagoltuk neked a nyarat így benned nyílhat ki. Beletettük a tenger szabadságillatát, a fröccs feletti beszélgetések könnyed nevetését, a csillaglesek emlékeztetőjét arról, hogy valami nagyhoz és csodáshoz tartozol, a napsütés melegét, ahogyan emlékeztet a saját tüzedre.
 Összegyűjtöttük a rituálékat, amikkel idén ragyogva léphetsz a nyárba.
here comes the sun

home retreat

TOVÁBB

VALAMI új

NAppali

Persze, megy egyedül is, de együtt könnyebb! Lépj be a Nappali-ba, az Insider fórum szobájába és légy tagja egy közösségnek, ahol megoszthatod a jót, kérdezhetsz a kihívásokról, inspirálódhatsz és megismerheted a többi Insidert!

csatlakozom

irány a nappali

Barátokkal minden jobb

Tudtad, hogy meghívhatod három barátodat egy hétre az Insiderek közé? Kutatások szerint megosztani az örömünket még intenzívebbé teszi a jó érzést. Itt az alkalom, hogy ezt megtapasztald! Írd meg nekünk a barátaid email címét és legyenek a vendégeid egy hétre az Insiderek között. Tegyetek magatokért, a barátságotokért és lépjetek egy nagyot a céljaitok felé!

EZAZ! Hamarosan jelentkezünk a barátaid email postafiókjában a hozzáféréshez szükséges linkkel!

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.