Home RETREAT

ÜDV iTTHON, ÉRKEZZ MEG MAGADHOZ

Rendszeresen összeállítunk neked programokat, amik segítenek elmerülni magadban. Tanulni arról, aki igazán vagy, gondját viselni a testednek, megnyugtatni az elmédet. Az oázis ott van, ahol megteremted! Használd a lenti programtervet és ne hezitálj hozzáadni egy forró fürdőt, relaxáló sétát vagy gyertyafényt, hogy megteremtsd a jólléted ott, ahol vagy. Hiszen nincs más csak a most.

Ahogyan a növények gyökerei megnyújtóznak a talajban, a rügyek összekacsintanak a tavaszi nappal te is újjászülethetsz. Minden lélegzettel, minden gondolati mintával, amit készen állsz átírni, minden törekvéssel, ami közelebb visz a saját belső tavaszodhoz. Van új kezdet benned is ez a home retreat pedig gyengéden földel, szeretettel felemel, visszavezet a lehetőségeidhez és hagyja, hogy napoztasd az arcod a saját fényedben.born again
otthoni workshop

Kényelmes ruha, amiben tudsz jógázni

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Jóga- vagy sportszőnyeg

Jógatégla vagy könyvek és párnák támasznak

Papír és toll

Bármi, ami hozzájárul a jó hangulatodhoz legyen az gyertya, tea vagy egy pohár bor a jóga után

INDULJ INNEN

MEGNÉZEM

Toll a papírra és ez a naplózás segít majd a saját belső tavaszod tudatos megélésében!
Elültetsz egy magot, tervezel az akadályokkal, táplálod a terveid és emlékszel az életedben lévő támogatókra.

tavaszi naplózás

MEGNÉZEM

Egy jógagyakorlás, ami megmutatja, hogy valami újnak a kezdetében megfér az elengedés, sőt talán a bátor rombolás is! 
Gyere, táncolj Shivával!

táncoló shiva jóga

MEGNÉZEM

Egy meditáció, hogy emlékezz a saját bátorságodra, ami nélkül nincsen új kezdet. A gyakorlással érkezik egy kéztartás is, ami emlékeztet majd az erőre, amit magadban találtál, hogy ez a tavasz virágzásban végződjön!

bátorság meditáció

MEGNÉZEM

Ehhez a gyakorlathoz menj ki a szabadba egy békés helyre, pont csak egy talpalatnyi nyugalomra. Pont ennyi elég, hogy stabil gyökereket eressz, ahonnan elindulhat a növekedés!

földelés

nincs itt vége

Veled maradnak, nem csak a gyakorlatok, de minden perc, amit önmagaddal töltöttél. Minden cseppnyi energia, amit a saját fejlődésedbe tettél.
A biztos tudat, hogy ott vagy magadnak, most és mindig.

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon