Home RETREAT

ÜDV iTTHON, ÉRKEZZ MEG MAGADHOZ

Rendszeresen összeállítunk neked  programokat, amik segítenek elmerülni magadban. Tanulni arról, aki igazán vagy, gondját viselni a testednek, megnyugtatni az elmédet. Az oázis ott van, ahol megteremted! Használd a lenti programtervet és ne hezitálj hozzáadni egy forró fürdőt, relaxáló sétát vagy gyertyafényt, hogy megteremtsd a jólléted ott, ahol vagy. Hiszen nincs más csak a most.

Frissítő home retreat, amiben mélyebbre utazik a lélegzet, más fényben látod magad a jóga filozófiáján át, meghallod a saját hangod  a meditációban és visszatalálsz az önmagadba vetett bizalmadhoz a jógagyakorlásban.
Olyan ez a home retreat, mint a hőségből a hűs vízbe érkezni. Lassan alámerülni, újra otthon érezni magunkat a saját bőrünkben és a légzéssel a gondolatokat is lelassítani.
mélymerülés
 
önmagadban

Kényelmes ruha, amiben tudsz jógázni

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Jóga- vagy sportszőnyeg

Jógatégla vagy könyvek támasznak

Papír és toll

Bármi, ami hozzájárul a jó hangulatodhoz legyen az gyertya, tea vagy egy pohár bor a jóga után

INDULJ INNEN

MEGNÉZEM

Ahogyan a mély lélegzeten keresztül egyre több térre találsz a tüdőben, talán több térre találsz az életedben, amit megtölthetsz nyugalommal, jelenléttel és a legigazabb önmagaddal.

Lélegzet a nyugalomért

MEGNÉZEM

Az önmagadba vetett bizalom ünneplése és építése a jógaszőnyegeden. Gyakorlása a kibillenésnek és megtapasztalása az egyensúly megteremtésének. Újra és újra.

Bizalomjóga

MEGNÉZEM

Egy meditáció, hogy meghalld a saját hangod, amikor az élet túl hangos lesz körülötted. Előkerülhetnek a vágyaid, amiket beleptek a tennivalók és előhívhatod a háttérből az értékeidet, hogy segítsenek a céljaid elérésében.

halld meg a belső hangod

MEGNÉZEM

A jóga bizony nem csak a jógaszőnyegedre, de az életre is készült támogatással. Fedezd fel magad a jóga filozófiáján át!

Önismeret a jámákkal

MEGNÉZEM

Egy jógagyakorlás, ahol az önmagad iránti szeretet és gyengédség kerül előtérbe. Gyakorold a jógaszőnyegeden, hogy menjen az életben is!

önszeretet jóga

nincs itt vége

Veled maradnak, nem csak a gyakorlatok, de minden perc, amit önmagaddal töltöttél. Minden cseppnyi energia, amit a saját fejlődésedbe tettél.
A biztos tudat, hogy ott vagy magadnak, most és mindig.

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon