MINDFUL MOZGALOM IGAZI EMBEREKNEK

Rólunk

10 évet töltöttem üzleti területen és szerettem a munkám. A kihívásokat, a csapatokat, amelyeket építettem vagy a részük lehettem. Mégis rosszul aludtam, megmagyarázhatatlanul fáradt voltam és valahol mélyen tudtam, hogy az állandó hátfájásnak még nem lenne itt az ideje. Éjjelente képzeletbeli vitákat nyertem meg a plafont pásztázva és hosszú listákat készítettem feladatokból, amik már nem fértek bele a napomba.

Viselkedéspszichológia kurzus, jógaoktató képzés, meditációs tréningek, design thinking tanfolyam következtek, hogy segítsek magamon. Hatékonyan kezelni egy stresszes munkahelyi helyzetet, pihentetően aludni egy nagy esemény előtt, felszámolni a hátfájást, sóhajtás nélkül lehajolni a leejtett tollért és valóban fejben is kikapcsolni, amikor lehajtom a laptopot.

Azt adom tovább, ami nekem segített, hogy te jobban élj a modern élet dzsungelében.
A munkádban és a magánéletedben, a jógamatracon és azon túl.

JOBB ÉLET VÁROSI VADAKNAK

az alapító

HANGTÁLAK

VAGY

DRAKE ÉS RAP

ELSÉTÁLT ELŐTTEM EGY MEDVE

VAGY

ELALUDTAM

SAJÁT NEVEM

VAGY

GYAKORLAT NEVE

MÉG MINDIG NEM TUDOM MEGJEGYEZNI, HOGY HOL PARKOLTAM...

Ismerj meg jobban! Kattints a tippedre a helyes válaszért!

Gyakran elhibázok videókon

Fejlődnöm kellene

Közben egyszer...

Amire jógázom

MELYIK IGAZ ESZTERRE?

AMIT

AMIBEN

MEDITÁCIÓ

ZENE

Írok Eszternek

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkiÉ. A lehetŐsÉg, hogy jobban Érezd magAd a testedben És elmÉdben A Tied.

A Mat on the Moon azért jött létre, mert biztosan tudjuk, hogy a megfelelő eszközökkel és támogatással fenntarthatóan fejlődhetsz, miközben egészségesebbé válik a tested, nő a teljesítményed és békét kötsz az elméddel.

MAT ON THE MOON

a mozgalomról

A tele naptár Nem Egyenlő a stresszel.

az ülőmunka Nem egyenlő a hátfájással.

A siker nem egyenlő a túlórával.

A nehéz napok Nem egyenlőek a nehéz éjszakákkal.

HISSZÜK, HOGY

HISZÜNK A FENNTARTHATÓSÁGBAN

Abban, hogy minden élet minden élettel összefügg és annak, ami téged jól szolgál a környezetünknek sem szabad ártania. Ezért ajánljuk fel minden hónapban a bevételeink 1%-t szervezeteknek, akik a bolygónkat segítik. Amikor te magad mellett döntesz egy workshoppal vagy online tagsággal, akkor egy kicsit zöldebbé és tisztábbá is teszed a bolygót. Így amikor tőlünk vásárolsz van hogy fát ültetsz, máskor szemetet gyűjtesz a vizeinkből és az is előfordul, hogy állatok és növények megóvását támogatod. Hát ilyen jófej vagy, mi pedig őrülten szerencsések, hogy minket választasz.

ÓVJUK A KÖRNYEZETET

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.