Home RETREAT

ÜDV iTTHON, ÉRKEZZ MEG MAGADHOZ

Rendszeresen összeállítunk neked programokat, amik segítenek elmerülni magadban. Tanulni arról, aki igazán vagy, gondját viselni a testednek, megnyugtatni az elmédet. Az oázis ott van, ahol megteremted! Használd a lenti programtervet és ne hezitálj hozzáadni egy forró fürdőt, relaxáló sétát vagy gyertyafényt, hogy megteremtsd a jólléted ott, ahol vagy. Hiszen nincs más csak a most.

Becsomagoltuk neked a nyarat így benned nyílhat ki. Beletettük a tenger szabadságillatát, a fröccs feletti beszélgetések könnyed nevetését, a csillaglesek emlékeztetőjét arról, hogy valami nagyhoz és csodáshoz tartozol, a napsütés melegét, ahogyan emlékeztet a saját tüzedre.
 Összegyűjtöttük a rituálékat, amikkel idén ragyogva léphetsz a nyárba. 
Ha teheted csináld meg minden nap ezt a mini rutint, alig egy óra, ha ez nem fér bele válassz minden napra egyet a gyakorlatok közül.




here comes the sun

Kényelmes ruha, amiben tudsz jógázni

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Jóga- vagy sportszőnyeg

Jógatégla vagy könyvek és párnák támasznak

Papír és toll

Bármi, ami hozzájárul a jó hangulatodhoz legyen az gyertya, tea vagy egy pohár bor a jóga után

INDULJ INNEN

Elsimulnak a hullámok, megnyújtózik benned a könnyedség, új erőt hoz a lélegzet. Ebben a  jógagyakorlásban útra kelsz a belső ragyogás felé. 

KÖnnyedség

megnézem

MEGNÉZEM

Ez a mikromeditáció csupán néhány perc, de az igazi csodája abban rejlik, ahogyan megtart a jóban egész nap és oda viszi a fókuszod, ahol felszabadult örömöt találhatsz.

ragyogás

MEGNÉZEM

Találkozz a fénnyel újra és újra ezzel a naplózással, lássuk milyen hosszúra nyúlik majd a listád!
Formálja a gondolkozásod, segíti a kapcsolódást, emlékeztet a saját erődre!

Fényár

MEGNÉZEM

Az égig nyújtózok, a gyökereim megtartanak. Ezek a rituálék segítenek megmártózni a természetben, emlékezni az erődre, kapcsolódni azzal a nagyobbal, aminek te is része vagy.

szabadon

nincs itt vége

Veled maradnak, nem csak a gyakorlatok, de minden perc, amit önmagaddal töltöttél. Minden cseppnyi energia, amit a saját fejlődésedbe tettél.
A biztos tudat, hogy ott vagy magadnak, most és mindig.

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.