Találkozz magaddal a jógamatracon!

Kedvenc (0)

5341AAC0-5B54-4ED4-B604-A0F747C35D8A+2.jpg

Modern embernek lenni piszok nehéz. A naptárad mellett a gondolataid is túlcsordulnak, a stresszt pedig úgy cipeled magaddal a munkahelyed és az otthonod között, mintha egy mindenhez passzoló táska lenne. Egész nap nehezen koncentrálsz, aztán éjszaka nem alszol, mert az állandó kapkodás miatt elmaradt teendőkön gondolkozol.

Amikor épp nem a fejedben vagy, akkor fáj a derekad a sok ülés miatt vagy dörzsölöd a szemed a képernyő bámulása után.

Van egy jó hírem.

Te nem vagy egyenlő a rossz szokásaiddal és a szorongásaiddal. Nem kell megváltoznod. El kell találnod magadhoz. Jó szokásokat kell kialakítanod. Mozgatnod kell a tested és megnyugtatnod az elméd. Priorizálnod kell a saját jólléted. Eszközökre van szükséged a modern kihívások kezeléséhez.

A jóga, mindfulness és pszichológia eszközeit fogjuk segítségül hívni, hogy kihozhasd magadból a maximumot. Az életed feltehetően őrült marad, de talán őrülten boldog és kielégítő is lesz a közös erőfeszítéseink eredményeképpen.

Miről lesz szó ezen a blogon?

  1. Öngondoskodás. Arról, hogyan gondozd a tested és a lelked, hogy jó legyen az élet a jógamatracon és azon túl. Csinálunk neked egy kis helyet a saját prioritási listádon.

  2. Mozgás. Hogyan mozgasd a tested, hogy feloldd az ülőmunka és a stressz okozta feszültséget. Aztán remélem nem bánod, ha emellett erősebb és hajlékonyabb is leszel.

  3. Gyakorlati módszerek. Légzőgyakorlatok, meditáció és új szokások kialakításától sem riadunk vissza, hogy jobban aludj, kevesebbet szorongj és letedd a stresszt.

  4. Közösség. Nem a stressz és a hátfájás köt össze azokkal, akik előtted itt jártak, hanem az, hogy tenni akarsz magadért. Nyugodtabb, fókuszáltabb, ellenállóbb és erősebb akarsz lenni. Egy igazi kis titkos társadalom leszünk, akik egymást segítik és támogatják ezen az úton.

Elég az olvasásból, lépjünk a matracra?

Írj nekem emailben vagy instán és kitaláljuk hogyan vágjunk bele.

A Holdon találkozunk!

Blog, Jóga

Találkozz magaddal a jógamatracon!