selyemgubó

MAT ON THE MOON PROGRAM

selyemgubó

RETREAT

Egy ház az erdő szélén. Egy pici közösség, ami selyemgubóként megtart a fejlődésben. Rituálék, amik segítenek, hogy aztán bátran repülj.
A selyemgubó az átalakulás jelképe, egyszerre védelem és tápláló közeg, ami magában hordozza, hogy erősebben és szabadabban lépsz majd tovább belőle. Ez a retreat nem csak egy hétvége, hanem egy egész hónapnyi közös gyakorlás kezdete. Jár hozzá online tagság és egy hónapra szóló gyakorlási terv, aminek a végén fókuszáltabb, erősebb és bátrabb leszel, amikor ideje repülni.

Mikor és hol?
szeptember 13-15
Őriszentpéter
179 000 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Jóga és meditáció, légzőgyakorlatok, szaunaszeánsz, japán tradíciókat követő erdőmerülés és kakaóceremónia péntek délutántól vasárnap késő délutánig
 
A péntek vacsorától vasárnap ebédig vegetáriánus és tejmentes szezonális, igazi kerti gourmet ételek

Merülődézsa, fa fűtésű szauna, odabújós kandalló és pár lépésre az erdő, lentebb találsz képeket a helyszínről

Két havi Insider hozzáférés

A retreatet követő egy hónapra szóló gyakorlási terv, gyakorláskövető napló. Ebben amely időben van idő további kérdések, útmutatás kérésére  és a csoporttal való kapcsolattartás is biztosított.

MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

Tudjuk, hogy egy elvonulás nagy elköteleződés, ezért hoztuk létre a részletfizetési opciót. Így két részletben tudod befizetni a részvételi díjat, a másodikat ugyanezen a linken legkésőbb július 20-ig.

"Nemcsak Eszter volt fantasztikusan kedves és inspiráló élőben is, de minden résztvevő is szuper aranyos volt, így már kezdés előtt jó hangulatba kerültem. A gyakorlatok nagyon különlegesek voltak, és nagyon tetszett, ahogy egymáshoz kapcsoltuk őket. A lelkemet feltöltötte, az önismeretemet felturbózta. Hálás vagyok érte, és bárkinek ajánlanám, aki nyitott másokra és nem utolsó sorban saját magára, mert annyit tudnak adni ezek a technikák és a megteremtett légkör."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Nagyon tetszett, hogy foglalkoztunk a lelkünkkel, a testünkkel, és az elménkkel is. Izgalmas, színes gyakorlatok voltak, amikre még hetekkel később is szívesen gondolok vissza. Egy - egy ott hallott gondolat pedig azóta is elkísér."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Eszter személye, gondolkodása és nyugalma ragadós, így szuper tanácsai mai napig mind bennem vannak és ezért nagyon hálás vagyok neki! Azóta másoknak is szívből ajánlottam, mert tényleg hasznosnak találtam. Jó az arány az elmélet, a gyakorlat, a jóga és a pityergés közt 😍 Imàdtam!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Minőségi énidő, feltöltő csatlakozás másokkal. Értő és érzékeny vezetett program! Támogató légkör, hatékony segítség."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Teljesen pozitívan kikapcsol, pedig mostanság képtelen vagyok leállni egy percnél többre. Itt pedig teljes nyugi, mosoly, derű- nyilván kell még belőle!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Az első perctől kezdve úgy éreztem magam mintha mindannyian régről ismernénk egymás és egy baráti körbe térnénk haza!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Bennem egy kérdés maradt, miért most voltam csak először?"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Bennem egy kérdés maradt, miért most voltam csak először?"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

A RETREAT HELYSZÍNE

AHOL LESZÜNK

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.