to the moon
mentorprogram
jógaoktatóknak

MAT ON THE MOON PROGRAM

to the moon

MENTORING

Egy mentorprogram, ahol a jógafilozófia és a modern vállalkozói élet összekapaszkodnak.
A négy hónapos programban egyéni és csoportos coaching alkalmak követik egymást azzal a céllal, hogy megtaláld a saját hangod oktatóként és azokat, akiknek rád van szüksége. Köztük pedig gyakorlatok és házifeladatok segítenek lebontani a korlátozó hiedelmeket, alkalmazni a már nálad lapuló tudást és kiállni a célod mellett.
A kis létszámú csoportban egyaránt fejlesztheted az oktatói tudásod, öntözheted a magabiztosságod és lakhatod be a vállalkozói léted. Mikor és hol?
az október 21-i héten kezdünk a csoporttal közösen megszavazott időpontban
A mentorprogram ára
194 500 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

 • Minden hónapban egy csoportos coaching és egy 1:1 alkalom csak neked online, ezek között pedig gyakorlatok és online csoport, ahol bármikor kérdezhetsz és kapcsolódhatsz a társaiddal is
 • A négy hónapos program alatt megválaszoljuk az oktatói utad legfontosabb kérdéseit, amiken keresztül a saját motivációd, egyediséged, termékportfóliód és célközönséged is felderítésre kerül.
  1. hónap Miért?
  2. hónap Mit?
  3. hónap Hogyan?
  4. hónap Ki számára?
 • A közös munkában a jógafilozófia, a traumatudatos oktatás, a coaching, a személyes márkaépítés és az üzleti gondolkozás is  helyet kap, hogy egy holisztikus eszköztárral léphess tovább


mi vár rád?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A Mat on the moon workshopokról

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.