adj
jóllétet
Ajándékba

tedd jobbá annak az életét, aki a te életed teszi jobbá

INSIDER

Online wellbeing oázis, 100+ gyakorlattal a jóllétéért! Jógavideók, meditációk, mindfulness technikák és wellbeing gyakorlatok, azokra a napokra is, amikor tényleg csak 10 perce van önmagára. Egy havi tagság, amit a rendelési szám eszter@matonthemoon.com címre való elküldésével kezdhet meg. 

workshop

Feltöltődni, könnyebben lélegezni, hangosabban nevetni, őszintébben látni magunkat. Meghallani a válaszokat, amik már bennünk vannak. A workshopok néhány órája alatt egy más világba érkezik a megajándékozott, hogy aztán a saját világát is jobbá tehesse! Lentebb görgetve letölthetsz ajándékkártyát is hozzá.

RETREAT

Egy nagy lépés önmaga felé. Néhány nap távolság attól, aki, hogy megláthassa, aki lehetne. Jóga és meditáció, wellbeing technikák, légzőgyakorlatok és mindful megérkezés a pillanatba. Varázslat gyönyörű környezetben, de leginkább belül. Az Inner Fire retreat február 2-4 között zajlik a Berky-kúriában.

Ajándékkártyák

Válaszd ki a kedvenced, nyomtasd ki és már kész is. 

"Teljesen pozitívan kikapcsol, pedig mostanság képtelen vagyok leállni egy percnél többre. Itt pedig teljes nyugi, mosoly, derű- nyilván kell még belőle!"

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

"Igazából minden héten járnék Eszterhez, mert olyan pozitív energiája van, hogy az valami csoda."

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

"Teljesen visszahoztál a jelenbe, ami boldogabbá tett. Hálás vagyok, köszönöm!"

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

"Nem tudom mikor esett valami ennyire jól a testemnek lelkemnek, mint ez a workshop!"

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

"A workshopon tanultakat máig elő tudom hívni a legnagyobb káoszban is. Ezzel semmi nem ér fel azt hiszem!"

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.