napüdvözlet
workshop

MAT ON THE MOON PROGRAM

Napüdvözlet

WORKSHOP

A jógában azt mondjuk, hogy a Nap csak egy emlékeztető a belső napra, ami bennünk ragyog. Az ősi jógik szerint ebből a belső napból sugárzik az önzetlen odaadás, az éltető energia, a melegség és a belső bölcsességed.
Idén tavasszal, ahogy egyre több fény lesz kint te ide látogatsz el, hogy több fény legyen bent is. Visszatalálsz a belső energiádhoz,  a fényhez, amit te hozol a világba, hogy aztán önmagad is tisztábban lásd benne. Mert igenis van bent fény, ideje elhúzni a függönyöket.

Mikor és hol?
március 9, szombat
10:00- 13:00,
Lightmotiv BUDAPEST
A workshop ára
12800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK


  • A napüdvözlet jógasorozat gyakorlataival és történetével megismerkedve leteheted a saját önálló és magabiztos otthoni jógagyakorlásod alapjait. A gyakorlatsor hálaadás a Naphoz és emlékeztető arra, hogy ünnepeljük az új kezdeteket. Minden nap.
  • A napfonat csakránkra fókuszálva az akaraterőnkre, a megvalósításra való képességünkre emlékezünk egy meditációval
  • Elsajátíthatod a jógában leggyakrabban alkalmazott légzőgyakorlatot, ami a jógaszőnyegeden innen és túl visszavezet a jelen pillanat tudatosságába MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon