on a mission
segítség segítőknek

MAT ON THE MOON PROGRAM

on a mission

WORKSHOP

Segítőként üzletet építeni? A legtöbb képzésünk tudást ad ahhoz hogyan segítsünk, de arról nem beszél, hogyan találjuk meg azokat, akiknek ránk van szüksége. Az üzleti tanácsadók pedig sokszor nem értik az érzékeny egyensúlyt abban, hogy egyszerre akarunk fenntartható megélhetést, megtartó közösséget és valódi értéket teremteni. 
Erre a workshopra várunk, ha megvan a tudásod, de nem találod a közösséged, ha néha elbizonytalanodva pásztázod mások sikerét és elvész a hangod a zajban. A workshop bejárta már a világot, Balitól Olaszországig 300-nál is több coach, jóga- és pilates oktató, meditációs tréner vett rajta részt.
A workshop célja, hogy magabiztobban élj a missziódnak, megtaláld a hangod, szembenéz a kételyeiddel és elindulj az önazonos megvalósítás útján!

Mikor és hol?
április 20, szombat
10:00-15:00,
Pluto sky lounge, BUDAPEST
A workshop ára
34 900 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

  • Misszió a való világban- a pénzzel és üzlettel való viszonyunk átkeretezése segítőként
  • Találd meg a hangod- őszinte kalandozás az inspiráció, irigység és egyediség spektrumán 
  • Imposztorságból önbizalom- szembenézés a kételyeinkkel és akadályainkkal
  • Alkalom őszintén kérdezni magadtól és másoktól, találkozni a legkedvesebb idegenekkel, akik ma még talán versenytársaknak tűnnek
  • A helyszínen snackek, kávé és tea vár, na meg a legszebb budai panoráma 


mi vár rád?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A Mat on the moon workshopokról

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.