IGAZI

MAT ON THE MOON
x
 GYALOG-SZŐKE ZSÓFI 

IGAZI

WORKSHOP

Egy workshop a perfekcionistáknak, akik a tucatnyi siker mellett az egyetlen hibára emlékeznek. Akik elrohannak az ünneplés mellett egy újabb célt üldözve vagy titokban szemrehányást tesznek maguknak, amikor megpihennek. Akik sokszor a saját értéküket sem látják a tökéletesség tükrében. Akiknek pont jól jönne egy este könnyed öröm a nyárba sétálva!

Elsuttogjuk a harsány belső kritikusnak, hogy a nagy győzelmek felé a kis győzelmek gyengéd megélésén át vezet az út és tökéletes helyett igaziak leszünk.
Gyalog-Szőke Zsófi és Eszter közös programja.

Mikor és hol?
július 2. 
18:00- 20:30
Lexington loft, Budapest
A workshop ára
15 000 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK


Inside flow áramlás, ahol a zene ütemére illesztjük a légzésünket, és a légzésünkkel együtt mozdulunk, egy folyamatos áramlást hozva létre. Az óra alatt összeáll egy koreográfia, ami egy adott zeneszámra készült - ezt a "main song"-ot természetesen a workshop témájának megfelelően választottuk csak Nektek

Belső szépség rituálé virágmeditációval

A tökéletlenség ünneplése egy mindful naplózással


 MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A Mat on the moon workshopokról

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.