divine feminine

MAT ON THE MOON PROGRAM

divine feminine

WORKSHOP

Ezen a workshopon a jóga történetein keresztül találkozunk a női formánk és erőnk különböző formáival. Mind a nő másik formáját mutatják. Szembenézünk Kalival, a transzformáló vad és bátor nővel, magunkkal találkozunk Parvati szerető és sugárzó lényében, szabadjára engedjük Shakti teremtő erejét. A történetekben magunkra ismerhetünk, a saját szikrányi istennőnkre, a végtelen lehetőségekre és formákra, amit jelent: nőnek lenni.

Mikor és hol?
március 9, szombat
14:45-17:45
Lighmotiv studio
A workshop ára
 12 800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Ezen a workshopon megismerkedhetsz a jóga mitológiájának nőformáival, tele lehetőségekkel, megengedéssel és felfedezéssel.

Az istennők által inspiráltan megtalálhatod és megalkothatod magadban is a nő formáit, történeteit és lehetőségeit

Lelket simogató yin jóga

Meditáció, amivel visszatalálunk a saját női erőnkhöz

mi vár rád?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon