Mit vegyek fel?

karma jóga

Mit vegyek fel?

karma jóga

Mi kerül ennyibe egy 'sima' trikón?
Mitől lesz fenntartható egy ruhadarab?
Biztosan drága környezetbarát módon öltözni?
Ezekre a kérdésekre kapunk választ az áprilisi karmajóga találkozónkon.
Mengyán Eszter, a Helló slow fashion! című könyv szerzője 2016-ban kezdett a fenntartható divattal foglalkozni a blogján és a közösségi média oldalain. Rendszeresen dolgozik együtt márkákkal, fenntartható öltözködésről mesél a legkülönbözőbb platformokon, és tanácsadást tart azoknak, akik szeretnének tudatosabban a ruhatárukra tekinteni. Azt vallja, egyetemes megoldás nincs, a legfenntarthatóbb ruhatár alapja az önismeret.

Mikor és hol?
április 19, szerda
18:00- 19:30
Vivina cafe, Budapest
a program ára
2500 forint

Röviden megismerjük a problémát, ami miatt a fenntartható öltözködésről beszélni kell

Hogyan tudunk változtatni? három lépéssel a tudatosabb ruhatárért

Néhány szuperpraktikus tipp, ami a tapasztalatok szerint mindenkit érdekel

Miért az önismeret az első ahhoz, hogy tudatosabb ruhatárat építsünk?

A rendezvényből befolyt teljes összeg a CosHelp  Egyesület számára kerül felajánlásra, akik ismert és kedvelt karakterek jelmezébe bújva látogatják az ország kórházainak gyermekosztályait.MIről lesz szó?

Karma jóga

várj, mi ez?

Az önzetlen cselekvés jógája. 
Hiszen a jóga nem csak a jógaszőnyegen történik. A karma jóga olyan tett, ami egyenesen a szívből jön, figyelemmel és tudatossággal, messziről elkerülve az egot.
Lehet olyan egyszerű, mint amikor kedves vagy egy idegenhez, letiszítod a jógaszőnyeged a stúdióban gyakorlás után vagy felszeded a szemetet kirándulás közben. 
A karma jóga az, amikor az önzetlen szeretet cselekvéssé válik.
A Mat on the Moonnál hiszünk a fenntarthatóságban. Abban, hogy minden élet minden élettel összefügg és annak, ami téged jól szolgál a környezetünknek sem szabad ártania. Ezért elhoztuk a karma jóga rendezvényeinket, ahol arról tanulhatsz hogyan élhetsz egységben a természettel és békében a bolygóval.


KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon