Ki vagy te?

MAT ON THE MOON PROGRAM

Ki vagy te?

WORKSHOP

Ezzel a kérdéssel kezdődik. Az, hogy jobban használd az erősségeidet. Az, hogy tanulj az elakadásaidból. Az, hogy biztosabban lépj a céljaid felé. Ismerni azt aki vagy az alapja annak, ahogyan megismered a világot. Minden élményed és kapcsolatod ezen a szűrőn halad át és ha bármin változtatni szeretnél tudnod kell ki vagy most. Ezen a workshopon tanulni fogsz a legjobb barátodról és az alkalmankénti leggonoszabb ellenségedről is, magadról. 

Mikor és hol?
október 14, szombat
14:45-17:45
Lightmotiv mozgásközpont, Budapest
A workshop ára
 12 800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Egy különleges naplózási technika, hogy címkék nélkül találkozz önmagaddal

Önfelfedezés meditáció az ítéletmentes önmegfigyelés gyakorlásához és hogy legyen lehetőséged meghallani az elcsendesülésben a saját hangod

Elmerülő yin jóga és a svadhyayanak, önmagunk tanulmányozásának megértése a jógában

Mindfulness, hogy tudd ünnepelni aki vagy és dolgozni azon, ami nehézMIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A Mat on the moon workshopokról

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.