nap,
hold,
csillagok

MAT ON THE MOON PROGRAM

nap, Hold,
csillagok

nap, Hold, csillagok

WORKSHOP

Elbújunk a város felett, hogy a csendben meghalljuk önmagunkat. Burjánzó természetben köszönünk el a Naptól és üdvözöljük a Holdat. Közben pedig talán a saját változásaink szépsége és szükségessége is láthatóvá válik.
A meditációnk emlékeztet majd, hogy megfér bennünk a fény és a sötét is, a naplemente cirógatásában jógázunk és a csillagvizsgáló tudósai segítenek nekünk utat találni az éjszakai égbolton.

Ha az időjárás megmakacsolja magát július 2-án tartunk esőnapot.Mikor és hol?
június 25, kedd
19:00-21:20
Svábhegyi Csillagvizsgáló
16 800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Varázslatos történetek az égitestekről a jógafilozófia világából, amiken keresztül magadat is jobban megismerheted

Napfürdő jóga a lombok susogása által kísérve, csiklandozó nyári fényekben

Tágas ég meditáció, amit aztán önállóan is gyakorolhatsz a gondolataid elcsendesítésére és a a belső békédhez való visszataláláshoz

Csillagászati előadás a Svábhegyi Csillagvizsgáló tudósainak vezetésével és az ég fürkészése Budapest legnagyobb távcsövén keresztül, a város felett


MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A Mat on the moon workshopokról

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.