homebody

MAT ON THE MOON PROGRAM

otthon a testemben

workshop

A testünk ha hagyjuk visszahoz a pillanatba, egy asztalhoz ültet a lelkünkkel, nyugvópontot ad az elménknek. Mégis megtagadjuk tőle, ha pihenőt kér, szemrehányást teszünk neki, ha nem úgy néz ki, mint a legszebb retusált képek és minden gyengéd érintésünket másoknak tartogatjuk. 
Ezen a workshopon visszabújunk a bőrünkbe, megismerjük a test jelzőrendszerét, beszélünk a sejtjeinkben elbújó fájdalomról és talán ajtókat nyitunk, hogy tovább állhasson. Emellett pedig elindulunk haza a saját formánkba és gyakoroljuk szeretni már az úton.

Mikor és hol?
május 11, szombat
10:00-13:00
Lightmotiv studio
12 800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Tanulunk a tudománytól arról hogyan tükrözi a test, ami az elmében vagy éppen a lelkünkben történik és hogyan lehet társunk a nehézségekkel megbirkózásban

Szomatikus gyakorlatokkal és jógával visszabújunk a testünkbe és megtartó otthonná kezdjük rendezni 

Elsajátítunk egy  önállóan is gyakorolható meditációs technikát, ahol a test vezet vissza minket az egyensúlyunkhoz

Mindfulness gyakorlat a testünkkel való kapcsolat ítéletmentes feltérképezésére, hogy őszintén léphessünk magunk felé
MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon