boldogság
atlasz

MAT ON THE MOON PROGRAM

boldogság
atlasz

WORKSHOP

3 óra alatt a világ körül! Talán idén nyáron nem jutsz el minden helyre, amiről álmodozol, de mégis megtapasztalhatod őket. Ezen a workshopon olyan szokásokat és világnézetet ismerhetsz meg más kultúrákból, amelyek hozzásegíthetnek egy örömtelibb élethez.
Ellátogatunk minden kontinensre és olyan szuvenírt hozunk onnan, ami felszabadultságot, örömöt vagy éppen hálát teremt majd a napjainkban. Igen, az unalmas kedd reggeleken is!

Mikor és hol?
június 14, péntek
18:00-21:00
Lightmotiv mozgásközpont, Budapest
A workshop ára
 12 800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Bejárjuk a világot örömteli szokásokon keresztül, amiket aztán hazavihetsz magaddal a mindennapokba

Az elégedettség és öröm jógikus megközeletísében nem csak elmerülünk, de gyakoroljuk is a jógázás közben

Belső utazás meditációra megyünk


Minden résztvevő után 1000 forinttal a Budapest Bike Maffiát támogatjuk, akik a Nekünk a Balaton programot is szervezik, aminek keretében rászoruló családokat visznek el a Balatonhoz.-
MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A Mat on the moon workshopokról

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.