közösség

MAT ON THE MOON PROGRAM

sangha

WORKSHOP

Megőrült a világ? Talán. Az viszont biztos, hogy tele van jó emberekkel. A kedvesekkel, a ragadós nevetésüekkel, az inspirálóakkal. Veletek. A jógában ezt a megtartó közösséget sanghának hívjuk és neked is helyed van benne. Mert szükségünk van egymásra, hogy a decemberi hidegben melegebb helynek tűnjön a világ. 
Ezen a workshopon elkezdjük építeni a falut, ami elveszett körülöttünk, a törzset, akihez tartozni akarunk. Jógázunk, meditálunk és kapcsolódunk, hogy legközelebb mikor az utcára lépsz tudd, hogy egy teremnyi emberrel több van, akitől mosolyra számíthatsz.

Mikor és hol?
december 16, szombat
10:00-13:00
Lighmotiv studio
A workshop ára
 12 800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Szívmelengető jógagyakorlás


Meditáció, hogy emlékezz a jóra a világban


Mindful rituálék az egymással való kapcsolódáshoz


Forró italok és ünnepi falatok

MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A Mat on the moon workshopokról

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.