Gyere közelebb, mutatni akarunk valamit csak neked!Szia Insider

Ahol mindig tanulhatsz valami újat a jóllétedért. Sokszor valami újat önmagadról. Ahol 140+ gyakorlattal tehetsz magadért akkor is, ha csak tíz perced van. Egy közösséget, ahol megtanulhatod hogyan lehet fenntartható sikereket elérni, örömet találni és együtt lélegezni a nehézséggel. Ez a Mat on the Moon Insider. Megérkeztél.


Építettünk egy helyet, ahol a legjobb önmagaddá válhatsz. 

MI VÁR RÁD INSIDERKÉNT?

Légy nyugodtabb, nyerd vissza a fókuszod és ismerd meg önmagad!

Köszönj el a hátfájástól és törődj a testeddel, hogy erősebb és rugalmasabb legyen!

Otthon elvégezhető workshopok, ahol néhány órára igazán elmerülhetsz egy témában egy különlegesen megtervezett gyakorlatsort követve

Stresszelj kevesebbet, válj produktívabbá és éld meg mélyebben a jó dolgokat!

Technikák, amiket szakértőktől tanultunk a design thinkingtől a naplózásig. Láss meg új perspektívákat és találj megoldásokat a kihívásaidra!

Online csoport és személyes találkozók, hogy megismerhesd azokat, akik veled együtt a legjobb önmaguk felé tartanak.

MEDITÁCIÓk

Jógavideók

Mindfulness gyakorlatok

WELLBEING technikák

home retreat

közösség az utadon

Légy nyugodtabb, nyerd vissza a fókuszod és ismerd meg önmagad!

Köszönj el a hátfájástól és törődj a testeddel, hogy erősebb és rugalmasabb legyen!

Stresszelj kevesebbet, válj produktívabbá és éld meg mélyebben a jó dolgokat!

Technikák, amiket szakértőktől tanultunk a design thinkingtől a naplózásig. Láss meg új perspektívákat és találj megoldásokat a kihívásaidra!

Otthon elvégezhető workshopok, ahol néhány órára igazán elmerülhetsz egy témában egy különlegesen megtervezett gyakorlatsort követve

Online csoport, hogy megismerhesd azokat, akik veled együtt a legjobb önmaguk felé tartanak.

Iránytű a céljaidhoz
Számíts csodákra

INSIDER LESZEK

MIÉRT AZ INSIDER?

FÓKUSZÁLT MEGOLDÁSOK

KÖZÖSSÉG

ÚJ PERSPEKTÍVA

Technikák stresszkezelésre, időmenedzsmentre, a koncentrálóképesség javítására, önismerethez, az életed megéléséhez és a céljaid eléréséhez. Tudjuk, hogy nincs mindig három órád egy workshopra, így itt akár tíz perc alatt is tehetsz magadért.

Megy egyedül is, de mennyivel jobb együtt! Az Insiders tagjai hozzád hasonlóan a fenntartható boldogságot és a kiégés nélküli sikert keresik. A csatlakozás után online ismerettségek, offline barátságok, tapasztalatcsere és egy megtartó közösség vár rád.

Nem hoztuk volna létre az Insiderst, ha találtunk volna bármi hasonlót. Itt a szakértőket egyaránt hívjuk az üzlet, a tudomány és a művészet világából. A gyakorlatok, amikhez hozzájutsz van hogy a tested mozgatják, máskor az elméd stimulálják, néha pedig a komfortzónádon kívülre hívnak. Mindig egy lépéssel közelebb önmagadhoz és a céljaidhoz. 

03

02

01

Home Retreat

Több órás online programok, amik segítenek elmerülni magadban. Tanulni arról, aki igazán vagy, gondját viselni a testednek, megnyugtatni az elmédet. Az oázis ott van, ahol megteremted! Ezek a mini retreatek mindig más téma köré épülve segítenek megteremteni a jólléted ott, ahol vagy. Hiszen nincs más csak a most. 


Minden hónapban a bevételeink 2%-t olyan szervezeteknek ajánljuk fel, akik a bolygónkat segítik.
Így amikor te magad mellett döntesz egy Insider tagsággal, akkor egy kicsit zöldebbé és tisztábbá is teszed a bolygót. Van olyan, hogy a vásárlásoddal fát ültetsz, máskor szemetet gyűjtesz a vizeinkből és az is előfordul, hogy állatok és növények megóvását támogatod. Hát ilyen jófej vagy, mi pedig őrülten szerencsések, hogy minket választasz.

HISZÜNK A FENNTARTHATÓSÁGBAN

EGY LÉPÉSSEL KÖZELEBB ÖNMAGADHOZ

GYERÜNK, KÖZELEBB!

A Mat on the Moon alapítója. Hiszek abban, hogy jól lenni minden nap más. Egyik nap alig van tíz perced fellélegezni, más napokon pedig órákra elmerülnél önmagadban. Tenni magadért sokszor magányos, máskor pedig jó lenne megosztani valakivel az utat. Ezért hoztuk létre az Insiderst, mert kell egy hely, ahol találkozhatunk, amikor ötlet, eszköz vagy közösség kell a következő lépéshez. Vezessen az a lépés közelebb a céljaidhoz, önmagadhoz, egy nyugodtabb elméhez vagy éppen egy egészségesebb testhez. Ez itt a te helyed, gyere beljebb!

Szia! Eszter vagyok.

Wellbeing programot keresel a csapatodnak?

Írj nekünk és felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS KÉRDÉSEK

MIT KAPOK, HA JELENTKEZEM?

MIT KAPOK, HA JELENTKEZEM?

A folyamatosan bővülő tudástárunkat, tele meditációkkal, jógavideókkal, mindfulness és design thinking technikákkal valamint izgalmas beszélgetésekkel és tartalmakkal a havi fókusztémánkhoz kapcsolódóan!  .

Miért kerül ennyibe?

MIÉRT KERÜL ENNYIBE?

Az Insidersbe ötvöztük a kedvenc technikáinkat, amikkel nem csak tudást építhetsz, de gondolkodásmódod is formálhatod. Ez rengeteg munkát jelent, sok embernek. Szeretnénk, ha ti és ők is boldogan növekednétek a platform által, így a projekt során mindent elkövettünk, hogy hazai vállalkozásokat, színvonalas megoldásokat és környezetbarát megoldásokat használjunk.

MARADT MÉG KÉRDÉSED?

Maradt még kérdésed?

Ha nem találtál választ a kérdésedre írj nekünk az eszter@matonthemoon.com címre és jelentkezünk nálad.

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.