DOLGOZZUNK EGYÜTT,
HOGY JOBB LEGYEN DOLGOZNI

Mat on the Moon a jó munkahelyekért

Voltál nálunk egy workshopon? Jártál már az online oázisban? Csak hallgattál vagy olvastál? A tréningprogramjaink azért jöttek létre, hogy munkában is tehess a jóllétedért. Most pedig egy workshop belépőt vagy online oázis tagságot is kapsz, ha neked köszönhetően a te munkahelyedre is elhozhatjuk őket!

KEZDŐ LÉPÉSEK

mI A TEENDŐD?

Beszélj a tréningekért felelős kollégáddal és ha érdekel titeket a stresszkezelés, fókuszjavítás, kiégésmegelőzés vagy éppen szeretnétek reziliensebbek lenni a kihívásokkal szemben köss össze minket!

Írd meg nekünk az email címét és nevét ezen az oldalon és felvesszük vele a kapcsolatot!

Ha ennek köszönhetően tartunk nálatok tréninget a jövőben azonnal megkapod a kupont az általad választott workshopra vagy 3 havi Insider tagságot!

KAPCSOLÓDJUNK!

A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?
TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT!

ELKÜLDÖM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

THANK YOU!

MAIN WEBSITE

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.