északi fény
workshop

MAT ON THE MOON PROGRAM

Északi fény

WORKSHOP

Egy workshop a skandináv kultúrákkal átszőve, hogy visszataláljunk a fényhez a téli sötétben. A meleghez a zimankóban. Azért, hogy lelassuljunk, mert nem csak túlélni, de megélni is lehet a telet. Reflektálni ebben a megállásban, visszatalálni az egyensúlyunkhoz, megtanulni, hogy a pihenés a nagy teljesítmények része. Lelassulni, hogy aztán gyorsabban haladjunk. A svéd lagom, a dán hygge és a finnek szívóssága, a sisu vezet majd minket.

Mikor és hol?
január 19, csütörtök
18:00-20:45,
mechwart liget, BUDAPEST
A workshop ára
9800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK


  • Belső fény meditációval tanulunk a lélek kényelméről, belekóstolva a dán hygge szellemiségébe
  • Egy önismereti gyakorlattal elmerülünk abban akik vagyunk és teszünk egy lépést afelé, akik lehetnénk a svéd lagom szellemével kézenfogva. A 'pont elég' gondolatisága a végtelen rohanást és az elérhetetlennek tűnő célokat nyugalmas növekedéssé formálja, pont, amire szükségünk van.
  • Egy írásos mindfulness gyakorlattal elmerülünk a saját erőnkben, pont mint egy tökéletes finn szauna után a hűs vízben. Itt ismerkedünk majd meg a sisu, a finn belső erő világával.
  • Egyensúlyteremtő jógagyakorlás, illatos gyertyafényben, engedély megállni és visszalépni a fénybe. A sajátodba. MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon