dolce 
vita

MAT ON THE MOON PROGRAM

kiruccanás olaszországba

WORKSHOP

Úgy élni, mint az olaszok. Lelkiismeretfurdalás nélkül pihenni, kiélvezni a legapróbb örömöket, friss pizza felett koccintani az aperolunkkal az Életre. Így nagybetűsen.
Ezen a workshopon olasz dalokból tanulunk a boldogságról, megismerjük a pihenés hét formáját és feltérképezzük a saját viszonyunkat a feltöltődéshez. Jógázunk az öröm árnyékában, megpihenünk a meditációval a hálában. Együtt leszünk, közösségben.

Mikor és hol?
május 11, szombat
14:30- 18:00
Lightmotiv mozgásközpont, Budapest
A workshop ára
15 800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK


Feltérképezni a pihenés 7 útját és megismerni mi tölt fel minket

Az önmegengedés gyakorlása, megmártózás az olasz kultúrában

Jóga az örömben, hála a meditációban

Mindful étkezés gyakorlása igazi olasz pizzával, koccintás aperol spritzel vagy olasz üdítővel (az ár tartalmazza)

A közösség erejének és könnyedségének megtapasztalása olasz mondásokkal és zenével megszórva


 MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A Mat on the moon workshopokról

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon

A Mat on the Moon egy közösség azoknak, akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá.

Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied.