meditációs kő
+
 14 online meditáció

MAT ON THE MOON PROGRAM

új kezdet

meditáció

Felkészültél a legjobbra?
Ahogyan Tiszában sodródó üvegszemétből lehet meditációs kő, a te legnehezebb napjaidból is indulhat valami igazán jó. A csillogó, újrahasznosított és tökéletesen egyedi üvegkő legyen az emlékeztetőd, hogy bármelyik pillanat lehet a te új kezdeted! A tenyeredbe simulva segít a stresszkezelésben, hogy igazán elmélyülhess a meditáció gyakorlásában.
Emellé pedig kapsz két hétnyi Insider online oázis tagságot, ahol 15 meditáció vár, hogy elindulj a nyugisabb elme, fókuszáltabb figyelem és mélyebben megélt öröm felé.


tökéletesen egyedi,  utazóüvegből készült meditációs kő

két hét online oázis tagság
5800 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

egy tökéletesen egyedi, folyami üvegszemét újjászületéséből készült tenyérbe simuló üvegkő, igazi utazóüveg a te belső utazásaidhoz 

két hetes program, benne minden napra jut egy online meditáció, amely segít csökkenti a stresszt és a szorongást, növelni a koncentrációs képességed, hozzájárul a pihentetőbb alváshoz és ahhoz, hogy több együttérzéssel tudj magad és mások felé fordulni

további 40+ mindfulness gyakorlat, jóga és légzőtechnika a jóllétedért, amiket korlátlanul használhatsz a két hétben

minden kő egyedileg készül és Magyarországon belül házhozszállítjuk őketMIT TARTALMAZ A csomag?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon