inner fire

MAT ON THE MOON PROGRAM

INner fire

RETREAT

A kandalló tűzropogása kíséri a beszélgetésünket, emlékeztetőül a belső tűzre, ami ott van benned. Ami mozgat a céljaid felé és táplálja az önmagadba vetett hited. Ideje újra érezni a melegét!
Ebben a három napban ezt a tüzet tápláljuk. Tudást és eszközöket kapsz, hogy az ötleteket cselekvéssé, a jót szokássá, az értékeidet élővé tehesd a mindennapokban. A nevetésed hangosabb, a célod tisztább lesz. A jógagyakorlások mellett meditációk, mindfulness módszerek, légzőtechnikák, wellbeing gyakorlatok és a modern tudomány is kísér majd. Közben pedig egy megtartó közösségben ítéletek nélkül növekedhetsz.

Mikor és hol?
február 2-4
berky kúria
119 900 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Jóga és meditáció, wellbeing technikák, légzőgyakorlatok és mindful megérkezés a pillanatba. Szombat délután egy 4 órás Belső Tűz workshop. Varázslat a kandalló mellett, de még inkább benned.
 
A pénteki vacsora, a szombati három étkezés és vasárnapi reggeli az árban, minden étkezés vegetáriánus és laktózmentes.

Wellness szaunával, jacuzzi a csillagos ég alatt.

Szállás 2 fős szobákban, illetve 4 fős, tágas apartmanban varázslatos részletek és inspiráló emberek között. Görgess le a képekért!

MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

Tudjuk, hogy egy elvonulás nagy elköteleződés, ezért hoztuk létre a részletfizetési opciót. Így két részletben tudod befizetni a részvételi díjat, a másodikat legkésőbb december 20-ig.

"Nemcsak Eszter volt fantasztikusan kedves és inspiráló élőben is, de minden résztvevő is szuper aranyos volt, így már kezdés előtt jó hangulatba kerültem. A gyakorlatok nagyon különlegesek voltak, és nagyon tetszett, ahogy egymáshoz kapcsoltuk őket. A lelkemet feltöltötte, az önismeretemet felturbózta. Hálás vagyok érte, és bárkinek ajánlanám, aki nyitott másokra és nem utolsó sorban saját magára, mert annyit tudnak adni ezek a technikák és a megteremtett légkör."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Nagyon tetszett, hogy foglalkoztunk a lelkünkkel, a testünkkel, és az elménkkel is. Izgalmas, színes gyakorlatok voltak, amikre még hetekkel később is szívesen gondolok vissza. Egy - egy ott hallott gondolat pedig azóta is elkísér."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Eszter személye, gondolkodása és nyugalma ragadós, így szuper tanácsai mai napig mind bennem vannak és ezért nagyon hálás vagyok neki! Azóta másoknak is szívből ajánlottam, mert tényleg hasznosnak találtam. Jó az arány az elmélet, a gyakorlat, a jóga és a pityergés közt 😍 Imàdtam!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Minőségi énidő, feltöltő csatlakozás másokkal. Értő és érzékeny vezetett program! Támogató légkör, hatékony segítség."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Teljesen pozitívan kikapcsol, pedig mostanság képtelen vagyok leállni egy percnél többre. Itt pedig teljes nyugi, mosoly, derű- nyilván kell még belőle!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Az első perctől kezdve úgy éreztem magam mintha mindannyian régről ismernénk egymás és egy baráti körbe térnénk haza!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Bennem egy kérdés maradt, miért most voltam csak először?"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Bennem egy kérdés maradt, miért most voltam csak először?"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

A RETREAT HELYSZÍNE

AHOL LESZÜNK

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon