heart opener

MAT ON THE MOON PROGRAM

heart opener

RETREAT

Szívvel előre. Nem csak a jógaszőnyegen, de talán az életben is lehetséges megnyitni magunkat a jó előtt, továbbengedni, ami már nem szolgál, meghallani önmagadat, ahogy a világ elcsendesedik körülötted. 
Jóga és meditáció, wellbeing technikák, légzőgyakorlatok és mindful megérkezés a pillanatba. Varázslat egy mesés kúriában, de még inkább benned.


Mikor és hol?
szeptember 29- október 1
berky kúria
107 900 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Szállás 2-4 fős szobákban, varázslatos részletek és inspiráló emberek között.

Jóga és meditáció, wellbeing technikák, légzőgyakorlatok és mindful megérkezés a pillanatba. Varázslat a kandalló mellett, de még inkább benned.
 
A pénteki vacsora, a szombati három étkezés és vasárnapi reggeli az árban, minden étkezés vegetáriánus

Persze a wellness jacuzzival, fűthető medencével, szaunával és felettünk a csillagos éggel 

Jógagyakorlás, hozzájuk tartozó meditációk és még egy workshop is vár rád. Na persze minden opcionális, hiszen ez a te hétvégéd. 

MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Nemcsak Eszter volt fantasztikusan kedves és inspiráló élőben is, de minden résztvevő is szuper aranyos volt, így már kezdés előtt jó hangulatba kerültem. A gyakorlatok nagyon különlegesek voltak, és nagyon tetszett, ahogy egymáshoz kapcsoltuk őket. A lelkemet feltöltötte, az önismeretemet felturbózta. Hálás vagyok érte, és bárkinek ajánlanám, aki nyitott másokra és nem utolsó sorban saját magára, mert annyit tudnak adni ezek a technikák és a megteremtett légkör."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Nagyon tetszett, hogy foglalkoztunk a lelkünkkel, a testünkkel, és az elménkkel is. Izgalmas, színes gyakorlatok voltak, amikre még hetekkel később is szívesen gondolok vissza. Egy - egy ott hallott gondolat pedig azóta is elkísér."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Eszter személye, gondolkodása és nyugalma ragadós, így szuper tanácsai mai napig mind bennem vannak és ezért nagyon hálás vagyok neki! Azóta másoknak is szívből ajánlottam, mert tényleg hasznosnak találtam. Jó az arány az elmélet, a gyakorlat, a jóga és a pityergés közt 😍 Imàdtam!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Minőségi énidő, feltöltő csatlakozás másokkal. Értő és érzékeny vezetett program! Támogató légkör, hatékony segítség."

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Teljesen pozitívan kikapcsol, pedig mostanság képtelen vagyok leállni egy percnél többre. Itt pedig teljes nyugi, mosoly, derű- nyilván kell még belőle!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Az első perctől kezdve úgy éreztem magam mintha mindannyian régről ismernénk egymás és egy baráti körbe térnénk haza!"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Bennem egy kérdés maradt, miért most voltam csak először?"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

"Bennem egy kérdés maradt, miért most voltam csak először?"

A MAT ON THE MOON RETREATRŐL

A RETREAT HELYSZÍNE

AHOL LESZÜNK

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon