MINDSHIFT workshop

MAT ON THE MOON PROGRAM

MINDShift

WORKSHOP

Hogyan telne egy napod az életben, amiben boldog lennél?
Még ha tudjuk is mit akarunk néha olyan, mintha a saját utunkban állnánk. Vannak céljaink, de nincsen tervünk. Amikor van időnk sem minket építő dolgokkal töltjük és miközben elégedetlenek vagyunk az életünkkel nem tudjuk hogyan lépjünk a céljaink felé. Mintha az elménk nem támogatna minket a terveinkben!
Készen állsz változtatni?

Mikor és hol?
május 7, szombat
10:00-13:00,
LIGHTMOTIV STÚDIÓ, BUDAPEST
A workshop ára
 9500 Ft

EZT MONDJÁK A RÉSZTVEVŐK

Ezen a workshopon megalkotod a Tervet. Nem túlzok, jár a nagybetű.
A Tervben benne lesz az élet, amit meg szeretnél teremteni. Az hogyan akarsz élni és ehhez milyen  téged akadályozó gondolati mintákat kell magad mögött hagynod, milyen szokásokat kell bevezetned és a kedvenc részem: hogyan kell magadat jobban szeretned. Valami, amire építheted a változást, amibe kapaszkodhatsz a nehéz napokon. Útmutatás és motiváció, tőled magadnak.
Lesz mindfulness, hogy meghalld a gondolataidat, jóga, hogy higgy benne, hogy képes vagy változni, meditáció, hogy tisztábban lásd a célt és egy kis ünneplés, hogy elindulsz az úton.

MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

"Ezek a workshopok jobbak, mint a xanax."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Mindig kaptam valami teljesen új segítséget/látásmódot a workshop aktuális témájában, amire addig nem is gondoltam. A másik amit kiemelnék, a workshopok remek hangulata és légköre."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Eszter mindig nagyon szuper relaxációs technikákat mutat be. Témái mindig nagyon érdekesek, tartalmasak. A jógáról se feledkezzünk meg, az is nagyon szuper. Sokaknak felírnám receptre ezeket a workshopokat."

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

"Ha a minőségi idő a szeretetnyelvetek és szeretnétek mély, tartalmas, valódi értékkel bíró ajándékkal meglepni a szeretteiteket keressétek Esztert!"

A MAT ON THE MOON WORKSHOPRÓL

KÖVESS AZ INSTAGRAMON

@mat_on_the_moon